dimecres, 18 de gener del 2012

MANDONGUILLES A LA JARDINERA


INGREDIENTS:
200grs de carn picada de vedella
200grs de carn picada de porc (amanida)
1 ou ,farina,pa ratllat,all i julivert (un pesic)
Oli d'oliva,sal
PER LA SALSA:
Ceba,tomaquet, pastanaga 100grs de pesols
PREPARACIÓ:
Barrejarla carn picada amb l'all i julivert,l'ou i afegir una mica de pa ratllat.(sobre tot ben barrejat)
Deixar-ho al frigorífic un parell d'hores.
Agafar la massa i començar a fer les mandonguilles (mida al gust) passarles per farina i fregirles.
SALSA:
En una cassola fer un sofregit amb la ceba i el tomaquet,afeguir-hi la pastanaga tallada rodona i els pesols.Quan estigui quasi cuit,afeguir-hi les mandonguilles i deixar fer la xup-xup uns 20 minuts .Rectificar de sal si cal.Servir ben calent.

1 comentari:

  1. La recepta de les mandonguilles ès molt guai perque es molt fàcil i molt bona.

    ResponElimina