24 gambes
2 escalunyes
2 grans d'all
Unes cues de julivert
2 o 3 branquetes de fonoll
4 tomàqets madurs
2 cullerades d'ains sec
100 ml de fumet.
100 ml de vi blanc sec
500 ml de crema de llet aprox
1 cullerada de mantega
Oli, Sal i Pebre
Fregiu les gambes salpebrades amb la mantega i una mica d'oli.
Flamegeu-les amb l'anís. Afegiu els alls picats i les escalunyes també picades, i les cues de julivert i el fonoll.
Regueu amb el vi blanc. Un cop reduït incorporeu els tomàquets nets de pell i llavors i de mica en mica el fumet.
Quan el tomàquet hagi després l'aigua i l'hagi absorbit, afegiu la crema de llet.
Passats 5 minuts aparteu les gambes i si es necessari feu reduir la salsa. Serviu les gambes cobertes amb la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada